Hungary-flag GB-flag

Net-Pult

Ordering parts

Dear Visitor (B27090A1), Welcome to website of QTC Central Europe Ltd.!

STOCK: OFF

This user manual is not translated to english language, it exists only in hungarian. Please translate it. We thank your understanding.

User manual

A Net-Pult weboldalhoz érvényes regisztráció mindenképpen szükséges, hogy használni tudjuk, vagyis termékeket rendelhessünk, böngészhessünk az alkatrészek között. Ehhez a QTC Central Europe Ltd.-től meg kellett kapnunk a helyes regisztrációs kódot!

Regisztráció menete

 • A [Regisztráció] gombra kattintva a megjelenő adatlapot helyesen kitöltjük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • A "Regisztrációs kód" mezőt üresen hagyhatjuk.
  • Vagy, ha nagyon sürgős rendelésről van szó, akkor a regisztrációs kódot megkérdezhetjük az üzemeltetőtől telefonon.
 • Majd az [Adatok elküldése] gombra kattintunk.
 • Ha még nincs regisztrációs kódunk, akkor ezután várnunk kell (munkaidőben maximum 1 órát), hogy az üzemeltető a megadott e-mail címünkre elküldi a helyes regisztrációs kódot.
 • Ha megérkezett az e-mail a regisztrációs kóddal, akkor bejelentkezünk a rendszerbe: a "Felhasználó név" és a "Jelszó" mezők kitöltése után a [Bejelentkezés] gombra kattintunk.
 • Ezután az adatlapunkon a "Regisztrációs kód" mezőbe beírjuk az e-mailben megkapott regisztrációs kódot. Az adatlapot az [Adataim] gombra kattintva hozhatjuk elő, de első alkalommal, ha még nincs kitöltve a "Regisztrációs kód" mező, akkor automatikusan az adatlap jelenik meg bejelentkezés után!
 • Ha mindezzel megvagyunk, akkor már használhatjuk a keresőt, bevásárló kocsit és rendelhetünk.

Rendelés menete

 • A kereső segítségével kilistázzuk a kívánt termékeket, a mennyiség mezőket kitöltjük, majd a virtuális "Bevásárló kocsiba" bepakoljuk őket a [Bevásárló kocsiba tesz] gomb segítségével.
 • [Bevásárló kocsi/Rendelés] gombra kattintunk, ahol első lépésben még módosíthatjuk a mennyiségeket. A Töröl jelre kattintva vagy 0 mennyiség megadásával is törölhetünk egy-egy tételt!
 • Innen, az utolsó lépéshez a [Megrendelés] gombra kattintva jutunk, ahol át kell néznünk az adatainkat (számlázási/szállítási cím) és a bevásárló kocsi tartalmát. Ha megfeleltek, továbbá elfogadjuk az ÁSZF-et, akkor az [Igen, megrendelem] gombra kattintva benyújthatjuk a rendelést.
 • Ha bankkártyás fizetési módot választatottunk, akkor a pénzügyi tranzakció két lépésben történik (DMS). Első lépésben csak zárolásra kerül a rendelés bruttó végösszege bankszámlánkon, csak akkor kerül levonásra végleg (terhelés) az ellenérték, ha átvettük a rendelésben kívánt árut a fuvarozó cégtől. Ha nem teljesíthető a rendelés vagy a rendelésnek egy része, akkor a zárolt összeget cégünk feloldja vagy módosítja bankszámláján. A kattintás után weboldalunk átirányítódik pénzügyi partner cégünk (Budapest Bank / First Data) oldalára, ahol a bankkártyás tranzakciót végre kell hajtani. Sikeres tranzakció után az alábbi lépések következnek, viszont sikertelen után félbeszakad a rendelés és hibaüzenetet kapunk.
 • Pár percen belül saját e-mail címünkre és az üzemeltető e-mail címére is érkezik egy levél a rendelésről.
 • Az üzemeltető küld egy válasz e-mailt, melyben megadja a megrendelt termékek várható megérkezésének idejét.

Egyéb

Figyelem! Az internetes adatbázis tartalma fél óránként frissül a valós raktárkészletből, ezért előfordulhat, hogy egy megrendelt terméket nem tudunk azonnal szállítani a zöld jelzés ellenére, mert a frissítési időpontok között valaki megrendelte egy másik úton ugyanazt a terméket, azonban ezt mindenképpen jelezzük a visszaigazoló levelünkben. Megértésüket előre is köszönjük.

Home

Register
Detection a partnumber: www.cikkszamkereso.hu

kis-kamionBrowse my previous orders

Call us without any charge!
Click here!
csik
tengelykapcsolo www.apclutch.hu
Carousel jQuery

QTC Central Europe Ltd. HU-9700 Szombathely Sárvár u. 56. HUNGARY  ♦  Tel: +36303328363  ♦  Reflection: info@qtcce.hu  ♦  Load time: 0.095 sec.  ♦  Counter: 962463
About us  ♦  Copyright QTC Central Europe Ltd. © 2008  ♦  Company info/Impressum  ♦  Privacy  ♦  General Conditions of Contract  ♦  User manual

green: in stock.
cyan: from external storage.
yellow: arrives soon.
blue: you can only order.
red: delivery time is very long.
purple: delivery cost or voucher.
The load time is the time of making webpage after a refresh.
Write here the item no. You can use joker characters: * ?
You shouldn't write joker characters to first few position!
If you don't know partnumber use this!
If you don't know partnumber use this!
       
vehicle, truck, lorry, container lorry, flat waggon, camion, parts, unit, cargo, transporters, Net-Pult, QTC Central Europe Ltd., italy, warehouse, storage, clutch, axle, spindle, scania, mercedes, iveco, volvo, daf, man, shock-absorver, pneumatic, valve, order, distribute, wholesaler, parts shop, brake, brakeparts, brake pad, chugger, spiral, spring, engine, drive, silencer, car-body, bodywork, bolt, crab bolt, wrist-pin, original parts, shifter, gear lever, gearshift, gears