Hungary-flag GB-flag

Net-Pult

Alkatrész rendelés

Kedves Látogató (DC871DE5), Köszöntjük a QTC Central Europe Kft. weboldalán!

RAK: KI

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Az adatokat tároló jogi személy és az adatkezelő

Az adatok a http://qtc.nettruck.hu domain címen elérhető számítógép szerveren tárolódnak, az adatok kezelője: QTC Central Europe Kft. (HU-9700 Szombathely Szövő utca 100. HUNGARY Cégj. szám: 18-09-111357) valamint jogutódjai, továbbiakban adatkezelő.

2. Felhasználók

A weboldal látogatói, regisztrált és nem regisztrált felhasználói továbbiakban felhasználó(k) egy böngésző program segítségével tudják használni az oldalt termékek keresésére, rendelésre, információ szerzésre.

3. Az adatkezelés jogalapja

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvános-ságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján a felhasználók önkéntes hozzájárulása.

4. Adatkezelés alá tartozó adatok

A szerveren tárolt felhasználók által regisztrált adatok, pédául e-mail cím és telefonszám, valamint a felhasználókhoz az - oldal látogatása során létrejött - bármilyen módon köthető adatok, mint például IP cím és böngésző típusa.

5. Adatok felhasználása, biztonsága

Az adatkezelő nyilatkozik, hogy a 4. pontban leírt adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, - törvényben meghatározott esetek kivételével - harmadik személynek nem adhatja ki, nem hozhatja nyilvánosságra, kivétel, ha erről a felhasználó írásban nyilatkozik.
Továbbá az adatokat csak saját célra használja fel az oldal működtetéséhez, illetve a felhasználó irányába történő rendelések, kiszállítások, számlázások teljesítéséhez, valamint statisztikák készítéséhez.
Az adatkezelő nem használ olyan programot, függvényt, algoritmust, amely segítségével a felhasználó által beírt jelszót megismerné. Elküldés után a jelszavak egy egyirányú HASH kódolással tárolódnak a számítógép szerveren, így rögzítés után senki számára sem visszafejthetőek.

6. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelő törvényes működéséig, valamint a kezelt adatok törvényben foglaltak szerinti törléséig. A felhasználó bármikor kérheti írásban vagy e-mail-ben, hogy adatait az adatkezelő törölje. Ezt, a törlési igény beérkezéstől számítva 3 munkanapon belül az adatkezelő elvégzi.

7. Egyéb

A felhasználó a saját adatait bármikor módosíthatja a weboldal felületén keresztül vagy módosíttathatja az adatkezelő által.

Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztos internet címe:
http://www.naih.hu/

Home

Regisztráció
Cikkszámkereső szolgáltatás: www.cikkszamkereso.hu

kis-kamionElőző rendelések áttekintése

Hívjon minket ingyen!
Klikkel-jen ide!
csik
tengelykapcsolo www.apclutch.hu
Carousel jQuery

QTC Central Europe Kft. HU-9700 Szombathely Sárvár u. 56. HUNGARY  ♦  Tel: +36303328363  ♦  Észrevétel: info@qtcce.hu  ♦  Letölt.idő: 0.035 sec.  ♦  Számláló: 1008224
Rólunk  ♦  Copyright QTC Central Europe Kft. © 2008  ♦  Cégadatok/Impresszum  ♦  Adatvédelem  ♦  Általános szerződési feltételek (ÁSZF)  ♦  Használati utasítás

zöld: készleten van.
cián: külső raktárból.
sárga: hamarosan érkezik.
kék: rendelhető.
piros: több hetes/hónapos szállítási idő.
lila: száll. költség vagy utalvány.
A letöltési idő megmutatja, hogy a weboldal mennyi idő alatt készül el egy frissítés után.
Írja be a keresendő cikkszámot. Joker karakterek is használhatók: * ?
A cikkszám legelejére nem célszerű joker karaktert írni!
Ha nem ismeri a cikkszámot használja ezen szolgáltatásunkat!
Ha nem ismeri a cikkszámot használja ezen szolgáltatásunkat!
       
tehergépjármű, teherautó, tehergépkocsi, kamion, teher, teherszállító, alkatrész, részegység, QTC, qtc, Net-Pult, QTC Central Europe Kft., Szombathely, nyugati, olasz, scania, mercedes, iveco, volvo, daf, man, raktár, kuplung, lengéscsillapító, munkahenger, tengely, rendelés, nagyker, nagykereskedelem, alkatrészbolt, pneumatikus, fék, fékalkatrész, féktárcsa, fékbetét, kipuffogó, légrugó, gömbfej, tolórúd, összekötő, panhard, szelep, szilent, kardánfelfüggesztő, kardánok, kardánkeresztek, kinyomócsapágy, függőcsapszegek, függőcsapszegkészlet, csapszegek, felújítók, karosszériaelemek, karosszéria, gyárialkatrészek, hajtóműalkatrész, váltóalkatrész, erőátviteliberendezések, vízpumpa